Bestill time med SMS

Send til 2097:

ROMSÅS fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

ROMSÅS 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer

Øyeblikkelig hjelp

Alle fastlegene ved senteret har åpne timer hver dag reservert for pasienter som trenger hjelp samme dag. Timeboksystemet vårt er slik at de fleste timene ikke kan bookes på forhånd. På denne måten vil vi normalt ha god kapasitet for time på dagen selv om det ikke er "øyeblikkelig hjelp". Send SMS * kvelden før du ønsker time, eller tidlig på morgenen den dagen du ønsker legetime. Du kan også ringe når telefonen åpner klokken 09.

 *SMS (gebyr via Helserespons) -  (Kr. 12 pr henvendelse)* Vi presiserer at bruk av SMS er noe du,  som bruker,  velger og at dette ikke er en forutsetning for bestilling av timer hos oss da dette kan gjøres gratis enten via  personlig oppmøte  eller telefon

3) Der er planer om å bruke SMS via Helsenorge.no ( gratis med unntak av e-konsultasjon) men foreløpig   er tjenesten ikke kompatibel med vårt journalsystemer . Vi kommer tilbake med informasjoner når tjenesten er mulig å integrere.

 
Vi tilstreber at du også treffer din fastlege når du kommer på øyeblikkelig hjelp-time. Likevel vil du kunne oppleve å komme til en av de andre legene ved senteret når du får time samme dag.

Dersom hjelpen ikke kan vente: Ring vårt nødnummer 21619615 eller 113.

Utenom legesenterets åpningstid, ring 113 eller Oslo legevakt på telefon 22932293

Ny legevakt på Aker sykehus (erstatter basene på Linderud og Ryen): 
Åpent hverdager kl 16.00-22.30,
Lør-/søn-/helligdager 10.00-22.30.

Legevakten i Storgaten 40 har åpent hele døgnet året rundt.